Toepassingen van Marseillezeep in huis

Wasmiddel

Door de natuurlijke zuurtegraad is onze Marseillezeep ideaal voor het wassen van kleren, ook voor delicate stoffen. Eventjes over de vlek wrijven en in de was stoppen. Marseillezeep is ook ideaal voor het wassen van babykleertjes. Geen baby-eczeem meer! Een blokje in de kleerkast, tussen de kleding, houdt bovendien mijten op afstand.

Keuken en badkamer, vloeren en tegels

De zwarte zeep heeft een sterk ontvettend vermogen en verwijdert vetvlekken op fornuizen, kookplaten, dampkappen, ovens, gootstenen en werkbladen.  Doe een toefje Marseillezeep op een sponsje en je kan er spoelbakken en lavabo's glanzend schoon mee maken. Ook spiegels en vensters zijn makkelijk te reinigen. Onze Marseillezeep op basis van olijfolie reinigt alle vloeren en tegels ( terracotta, keramiek, vinyl en linoleum, marmer, parket en natuursteen).

Juwelen, zilver en koper, auto en fiets

Juwelen worden weer glanzend schoon met 3 à 4 soeplepels zwarte zeep, opgelost in warm water. Een badje in deze Marseillezeep geeft ook uw koper en zilverwerk weer een prachtige glans. Was er ook uw auto, fiets, motor of boot mee. Uw wagen wordt weer glanzend schoon, de zeep is zelfs te gebruiken voor het dashboard en andere synthetische onderdelen.

Ook gezond voor uw tuin en huisdieren

Marseillezeep beschermt uw planten tegen luizen, spinnen, etc. Meng 5 lepels zwarte zeep met warm water in een plantensproeier en verstuif rechtstreeks op de geïnfecteerde plant. Met haar antiseptische eigenschappen is Marseillezeep ook een uitstekende, natuurlijke shampoo voor dieren. Het reinigt hun vacht, doet ze glanzen en helpt tegen allergieën.

Paardenliefhebbers zweren al jaren bij Marseillezeep. Na het wassen met Marseillezeep is uw paard ook beschermd tegen vervelende insecten. Ook voor het wassen van uiers van koeien en geiten, voor het melken, is Marseillezeep een uitstekend alternatief voor een chemische detergent.