Olivia Bio-verzorging

Olivia, natuurlijke schoonheidsproducten, op basis van olijfolie

Olivia, een verzorgingslijn op basis van olijfolie, wordt enkel gemaakt van de beste olie. In het hart van de vallei van de Baux-de-Provence, rijpen de olijven zachtjes in de stralende Provençaalse zon. Van deze olijven wordt een uitzonderlijke olie gemaakt, 100 % natuurlijk.

Goed voor huid en haar

De heilzame werking van olijfolie is al bekend sinds de oudheid.  De olie werkt immers buitengewoon hydraterend, door zijn gehalte aan essentiële vetzuren, antioxidanten en vitamines A, B, C en E. Olivia beschermt en herstelt huidweefsel en is de beste oplossing voor huid en haar, het hele jaar door.

Bioproduct

Olivia is een 100 % biologisch product. Onze verzorgingsproducten zijn vrij van

Bovendien worden onze oliën en zepen niet getest op dieren en bieden we ze enkel aan in een volledig recycleerbare verpakking. Onze plantaardige bio-cosmetica past perfect in een veganistische levensstijl. Kom onze verzorgingslijn testen in onze gezellige winkel.

Voor wie?

Bio-cosmetica van Olivia, is uiterst geschikt voor dames die op zoek zijn naar een natuurlijke verzorgingslijn. De hydraterende crèmes lenen zich perfect voor de verzorging van een droge huid. Hierdoor is Olivia natuurlijk ook voor heren én kinderen ideaal!

Voordelig

Bij comme marée en carême, kan je per stuk aankopen. Op die manier kan u de lijn uitvoerig testen en bepaalt u zelf het budget voor uw verzorgingsproducten. Olivia is geschikt voor gezicht en lichaam. Zo hoeft u slechts 1 product aan te kopen, dit bespaart niet alleen op uw budget, maar ook in uw kast of toilettas.

Ecocert, biologisch kwaliteitslabel

Olivia beschikt over het Ecocert label. Dit label garandeert dat minimaal 10 % van de samenstelling van ons product voortkomt uit biologische landbouw en dat minstens 95% van de ingrediënten van natuurlijke oorsprong zijn.