Marseillezeep

Op grootmoeders wijze

Onze grootouders gebruikten Marseillezeep al voor de was en het huishouden. De Marseillezeep is voor verschillende doelen inzetbaar, krachtig, natuurlijk, biologisch afbreekbaar én goedkoop. Deze eeuwenoude zepen maken deel uit van de basisproducten die de natuur in het huishouden brengen en die bovendien nog doeltreffend en goedkoop zijn!

Heilzame werking

Marseillezeep is een ideaal verzorgingsproduct voor uw huid. Met elke wasbeurt geniet u van de heerlijke frisheid van de etherische olië. Hierdoor heeft de zeep niet enkel een verzorgend effect. Door de aroma-therapeutische werking van de oliën, werkt de zeep positief in op uw huid en bij het inademen, op uw slijmvliezen. Daarnaast hebben etherische oliën een antibacteriële en antivirale werking.

Geniaal door zijn eenvoud

Marseillezeep, of ‘Savon de Marseille’ staat voor ambachtelijk vervaardigde zeep, gemaakt in de Provence, volgens een eeuwenoud proces. Om de zeep lekker te laten geuren, worden er etherische of essentiële oliën aan toegevoegd, steeds op volledig natuurlijke basis, enkel eco-etherische oliën komen in aanmerking.
 

1 Zeep voor het hele gezin

Marseillezeep is een multifunctioneel en daardoor uiterst duurzaam verzorgingsproduct. Bekijk ons aanbod en ontdek zelf de ontelbare voordelen.

Besparing

Met 1 fles zwarte zeep kan je het hele huis poetsen; van ramen en vloeren, tot keukentoestellen en sanitair. Voortaan heb je geen 10 verschillende poetsproducten meer nodig, waardoor je enorm veel plaats wint in de kast.

Enkele blokjes badzeep zijn voldoende voor het hele gezin. Hierdoor is Marseillezeep  een uiterst duurzaam product. Ook geen 5 flessen douchecrème meer in de badkamer.

Gebruik onze vlokkenzeep als wasmiddel. Met 2 soeplepels vlokken maak je 1 liter vloeibaar wasmiddel! Kijk bij tips & tricks voor het eenvoudig recept.