COMME MAREE EN CAREME

Authentiek

We zoeken bewust het authentieke op, een eerlijke en natuurlijke levenswijze is voor ons vanzelfsprekend. We hebben veel respect voor mens en natuur en met die filosofie zijn we in 2013 gestart met onze winkel in Geel. We verkopen er Marseillezeep en bio-cosmetica op basis van olijfolie.

Cadeaus

Verder vervaardigen we in eigen atelier originele geschenken voor iedere gelegenheid, een verjaardag, geboorte of leuk feestje.  We maken graag tijd vrij voor persoonlijk advies en een gezellige babbel.

Bij 'Comme marée en carême' vind je altijd wat je zoekt, we helpen je graag bij het uitkiezen van een uniek cadeau of relatiegeschenk.
We bieden naast verzorgingsproducten ook schilderijen aan en handgemaakte cadeaus zoals gastendoekjes, decoratieartikelen, tasjes, speciale zakdoekjes,…

Je hoeft bij ons geen pakket te kopen, je kan ook 1 stuk aankopen of vrijblijvend een afspraak maken.

Marius Fabre

Bij 'Comme mareé en carême' koop je de échte Marseillezeep  en Olivia Bio-cosmetica  van Marius Fabre. Sedert 1900 produceert deze authentieke zeepfabrikant uit de Provence een natuurlijke Marseillezeep op basis van olijfolie, een product met vele toepassingen.

De zeepziederij werd in 1900 opgericht door Marius Fabre, zijn achterkleindochters runnen dit bedrijf anno 2015 nog steeds. Marius Fabre zeep is de Franse fabrikant van zwarte zeep op basis van olijfolie.